INDUSTRIËLE REM & FRICTIE OPLOSSINGEN

IMC

INDUSTRIAL BRAKE AND FRICTION SOLUTIONS

IMC

INDUSTRIAL BRAKE AND FRICTION SOLUTIONS

IMC

Material Type PaperPAPIERMaterial Type BronzeBRONZEMaterial Type CarbonCARBONMaterial Type GraphiteGRAPHITEMaterial Type MolybdenumMOLYBDENUMMaterial Type ElastomerELASTOMEER

IMC is wereldwijd een vooruitstrevend leverancier van rem, koppeling en transmissie producten.

Laatste Nieuws

Discs

Over IMC

IMC is een vooruitstrevend leverancier van rem & frictie lamellen met toepassingen op industriële & commerciële voertuigen voor de OEM en Aftermarket distributeurs.

Met een assortiment van meer dan 9000 onderdelen, is IMC de grootste toeleverancier in Europa van rem & frictie onderdelen met toepassingen op o.a. grondverzet, mijnbouw, constructie, overslag en maritieme voertuigen.

world map

VOLGENDE EVENEMENT

UGOL ROSSI & MINING 2019, SYBERIA, RUSSIA

Met trots delen wij mee dat IMC zal deelnemen aan de internationale beurs “Ugol Rossi & Mining” welke plaats zal vinden van 4 t/m 7 Juni 2019 in Novokuznetsk, Rusland.

Bezoekers zijn van harte welkom op onze stand C30, Paviljoen 1. Hier zullen wij onze nieuwste producten presenteren aan de Russische Grondverzet en Mijnbouw sector en zal verdere uitbreiding van ons netwerk worden gerealiseerd. Wij zijn er van overtuigd dat persoonlijk contact met onze partners in het hart van de Russische mijnbouw regio Kuzbass, ons zal helpen met hen een duurzame relatie op te bouwen en te onderhouden.

Want to know more about IMC? Sign up for an introduction

× Open WhatsApp support