fbpx

Meer informatie

Remsystemen van landbouw-, bouw- en mijnbouwvoertuigen worden blootgesteld aan de meest extreme omstandigheden. IMC is een toonaangevende fabrikant van rem, & remvoering producten voor industriële voertuigen.

REM & FRICTIE

Meer informatie

IMC is een toonaangevende specialist op het gebied van industriële rem- en aandrijving producten. IMC hanteert een uitgebreid assortiment van remplaten, koppelingsplaten en remvoeringen met toepassing in o.a : grondverzet, mijnbouw, landbouw, haven overslag, defensie, luchtvaart, scheepvaart en bus & truck.

FRICTIE MATERIALEN

Meer over ons

IMC Europe ontwerpt en vervaardigt industriële rem- en frictiematerialen, kabelbesturings- en hydraulische systemen voor onder andere industriële-, grondverzet-, mijnbouw-, en commerciële voertuigen en andere voertuigen voor speciale doeleinden.

WAAROM IMC?

Meer informatie

IMC is een toonaangevende specialist op het gebied van industriële rem- en frictieproducten. Wij hebben een uitgebreid assortiment natte rem- en transmissie platen van originele kwaliteit die worden toegepast in: grondverzet, mijnbouw, landbouw, port handling equipment, defensie, luchtvaart, vrachtwagens & bussen en meer.

TRANSMISSIE LAMELLEN

Meer informatie

De kabelbesturingsproducten van IMC zijn naar volle tevredenheid van onze klanten ontworpen. Markttoepassingen: grondverzet, mijnbouw, landbouw, haven overslag voertuigen, vrachtwagens & bussen & scheepvaart.

KABELBESTURING

Meer informatie

Van hydraulische remcilinders tot een complete lijn van hoogontwikkelde hoofdremcilinders; IMC biedt een uitgebreid assortiment van besturingsproducten voor industriële voertuigen en op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan voertuigen.

HYDRAULIEK

OVER IMC

IMC is een wereldwijd toonaangevende leverancier van rem- en frictieoplossingen voor een breed scala aan industriële voertuigen. Wij leveren frictieproducten voor remmen en koppelingen van vele bekende merken binnen de branche. Denk hierbij aan remvoeringen, frictiesegmenten, remschijven, natte remschijven, koppelingsschijven & revisie reparatiesets.

Rem- en frictie toepassingen zijn o.a:

Landbouwmachines

Bouwvoertuigen

Mijnbouw voertuigen

Scheepsbouw

Material handling

Militaire voertuigen

Vrachtwagen en bus

Algemene industrie

 • REMSYSTEEM

   

  IMC-materialen zijn specifiek ontwikkeld voor zware industriële voertuig toepassingen

 • TOEPASSINGEN

   

  Uitgebreid assortiment van producten voor elk type industrieelvoertuig

 • HOOGWAARDIGE KWALITEIT

   

  Eersteklas kwaliteitsnormen om hoogwaardige productontwerpen om prestaties te kunnen garanderen

 • ISO 9001:2015

   

  Het kwaliteitbeheer van IMC is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015

 • WERELDWIJDE LEVERING

   

  Distributie in meer dan 170 landen en levering wereldwijd

 • GROOTSTE VOORRAAD VAN EUROPA

   

  En een assortiment van 12.000 producten

 • 35 JAAR ERVARING

   

  Onze kennis in engineering van voertuig toepassingen stelt ons in staat om producten, technologieën en diensten te ontwikkelen tot op het hoogste niveau

IMC MARKTEN

IMC NIEUWS

17262168-VOLVO-CE–BRAKE-CALIPER
Hydraulics new
263G259931 Brake Pad Kit Hitachi
YA00052229 Seal Brake Repair Kit Hitachi

MEER NIEUWS?