Meer informatie

Remsystemen van landbouw-, bouw- en mijnbouwvoertuigen worden blootgesteld aan de meest extreme omstandigheden. IMC is een toonaangevende fabrikant van rem, & remvoering producten voor industriële voertuigen.

REM & FRICTIE

Meer informatie

IMC is een toonaangevende specialist op het gebied van industriële rem- en aandrijving producten. IMC hanteert een uitgebreid assortiment van remplaten, koppelingsplaten en remvoeringen met toepassing in o.a : grondverzet, mijnbouw, landbouw, haven overslag, defensie, luchtvaart, scheepvaart en bus & truck.

FRICTIE MATERIALEN

Meer over ons

IMC Europe ontwerpt en vervaardigt industriële rem- en frictiematerialen, kabelbesturings- en hydraulische systemen voor onder andere industriële-, grondverzet-, mijnbouw-, en commerciële voertuigen en andere voertuigen voor speciale doeleinden.

WAAROM IMC?

Meer informatie

IMC is een toonaangevende specialist op het gebied van industriële rem- en frictieproducten. Wij hebben een uitgebreid assortiment natte rem- en transmissie platen van originele kwaliteit die worden toegepast in: grondverzet, mijnbouw, landbouw, port handling equipment, defensie, luchtvaart, vrachtwagens & bussen en meer.

TRANSMISSIE LAMELLEN

Meer informatie

De kabelbesturingsproducten van IMC zijn naar volle tevredenheid van onze klanten ontworpen. Markttoepassingen: grondverzet, mijnbouw, landbouw, haven overslag voertuigen, vrachtwagens & bussen & scheepvaart.

KABELBESTURING

Meer informatie

Van hydraulische remcilinders tot een complete lijn van hoogontwikkelde hoofdremcilinders; IMC biedt een uitgebreid assortiment van besturingsproducten voor industriële voertuigen en op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan voertuigen.

HYDRAULIEK

OVER IMC

IMC is specialist in rem-, koppeling- en hydraulische producten voor industriële voertuigen. Met meer dan 35 jaar ervaring in aandrijving techniek, wordt IMC vertrouwd door gerenommeerde industriële voertuigfabrikanten voor haar uitmuntende rem en frictie materialen.

 • ZWARE TOEPASSINGEN

   

  IMC-materialen zijn speciaal ontwikkeld voor zware toepassingen

 • AAN AL UW EISEN WORDT VOLDAAN

   

  Aan uw eisen wordt voldaan met het uitgebreide assortiment IMC-producten voor bijna elk industrieel voertuig

 • HOOGWAARDIGE KWALITEIT

   

  We hanteren eersteklas kwaliteitsnormen om uitstekende productontwerpen en prestaties te kunnen garanderen

 • ISO 9001:2015

   

  Het kwaliteitbeheer van IMC is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015

 • WERELDWIJDE LEVERING

   

  Distributie in meer dan 170 landen en levering wereldwijd

 • GROOTSTE VOORRAAD VAN EUROPA

   

  En een assortiment van 12.000 producten

 • 35 JAAR ERVARING

   

  Onze kennis in engineering van voertuig toepassingen stelt ons in staat om producten, technologieën en diensten te ontwikkelen tot op het hoogste niveau

DE IMC MARKTEN

IMC NIEUWS

17262168-VOLVO-CE–BRAKE-CALIPER
Hydraulics new
263G259931 Brake Pad Kit Hitachi
YA00052229 Seal Brake Repair Kit Hitachi

MEER NIEUWS?