INDUSTRIËLE REM & FRICTIE OPLOSSINGEN

IMC

INDUSTRIAL BRAKE AND FRICTION SOLUTIONS

IMC

INDUSTRIAL BRAKE AND FRICTION SOLUTIONS

IMC

Material Type PaperPAPIERMaterial Type BronzeBRONZEMaterial Type CarbonCARBONMaterial Type GraphiteGRAPHITEMaterial Type MolybdenumMOLYBDENUMMaterial Type ElastomerELASTOMEER

IMC is wereldwijd een vooruitstrevend leverancier van rem, koppeling en transmissie producten.

Laatste Nieuws

Discs

Over IMC

IMC is een vooruitstrevend leverancier van rem & frictie lamellen met toepassingen op industriële & commerciële voertuigen voor de OEM en Aftermarket distributeurs.

Met een assortiment van meer dan 9000 onderdelen, is IMC de grootste toeleverancier in Europa van rem & frictie onderdelen met toepassingen op o.a. grondverzet, mijnbouw, constructie, overslag en maritieme voertuigen.

world map

Vacatures IMC

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

IMC Europe B.V. biedt momenteel een uitdagende functie als Commercieel Medewerker Binnendienst binnen ons kantoor in Ede.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, assertieve en target georiënteerde kandidaat die zijn focus heeft op het onderhouden van bestaande relaties en nieuwe relaties traceert en benaderd.

Na een gedegen inwerkperiode zullen je belangrijkste werkzaamheden zijn:

Het vinden en benaderen van nieuwe prospecten en het onderhouden van bestaande relaties, voornamelijk door middel van internet, telefoon en e-mail.
Het vertegenwoordigen van IMC door deel te nemen aan verschillende beurzen.
Consultatieve verkoop van producten…

Want to know more about IMC? Sign up for an introduction

× How can we help you?