Remsysteem

IMC rem- & koppelings onderdelen zijn specifiek ontwikkeld voor zware industriële toepassingen

Hoogwaardige Producten

IMC hanteert eersteklas kwaliteitsnormen en levert uitsluitend superieure materialen om uitstekende prestaties te kunnen garanderen.

Wereldwijde Levering

Distributie in meer dan 170 landen en levering wereldwijd


Producten Assortiment

IMC is dé specialist met betrekking tot het leveren van rem, koppelingen en frictiemateriaal aan diverse industrieën zoals: voertuigfabrikanten, windturbines, sheepvaart, staalindustrie, verpakkingsindustrie, voedingsindustrie, papierindustrie en offshore.


Industriële Remonderdelen

Remmen van zwarewerktuigen worden blootgesteld aan extreme omstandigheden, met name in grondverzet- en mijnbouwvoertuigen. IMC is een toonaangevende specialist in dit Heavy Duty segment.

 

Natte Rem- en Koppelingsplaten

IMC is een toonaangevende specialist op het gebied van rem & frictie lamellen. Denk hierbij aan Remplaten, automatische transmissie koppeling platen en rembanden. Wij voeren een uitgebreid assortiment toegepast in: Grondverzet machines, Landbouwvoertuigen, Mijnbouw dump trucks, Materiaal transport, Defensie, Luchtvaart, Truck & Bus, Autosport en meer.

 

Hydrauliek

Van hydraulische cilinders tot een complete lijn van hoogwaardige hoofdrem cilinders, IMC biedt een uitgebreid assortiment industriële voertuigbesturingproducten en op maat gemaakte oplossingen.

 


Remmen voor Bussen en Vrachtwagens

IMC heeft ervaring in het werken binnen deze industriesector en levert rem & frictie onderdelen voor bussen en vrachtwagens.

 

Toepassingen

IMC is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van industriële rem, koppeling en hydrauliek-delen. Met een portfolio van meer dan 12.000 artikelen is IMC Europa's grootste leverancier binnen de marktsegmenten: grondverzet, mijnbouw, landbouw, overslag, scheepvaart, defensie, offshore.

Nieuws

16 august 2023

IMC Solutions for Mining Equipment

16 august 2023

OE-Grade Products Solutions

16 august 2023

IMC Brake & Friction Products

© Copyright 2023 IMC Europe B.V. - All rights reserved.