KLANTVEILIGHEID VOOROP

Bij IMC bieden we producten van hoger kwaliteit en een uitstekende klantenservice op wereldwijde schaal aan. Ons doel is om dit beter dan ieder ander te doen. Elk product dat ons bedrijf verlaat, is het resultaat van succesvol teamwork tussen alle afdelingen. Bij IMC betekend kwaliteit meer dan alleen aan de eisen voldoen; wij voelen ons medeverantwoordelijk voor de mensen die gebruik maken van het voertuig. Wij vertrouwen dan ook op de veiligheid van IMC rem- en frictieproducten.

INNOVATIEF ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Om onze kwaliteit en service te waarborgen, innoveert en ontwikkelt IMC voortdurend zijn rem- en frictieproducten om het beste ontwerp en materiaal aan te kunnen bieden. Met de meest uitgebreide onderzoeks- en testtoepassingen verzekert IMC de prestatiemogelijkheden van alle producten.

Wij zien kwaliteitswaarborging en continue verbetering van het bedrijfsproces als een succesvolle strategie.

STRATEGISCHE PARTNERSCHAPPEN

IMC-producten zijn met precisie ontworpen in ons eigen hoofdkantoor in Nederland. Dit garandeert een volledige controle op kwaliteit tijdens het productieproces. Onze producten worden in strategisch gekozen fabrieken gefabriceerd. Deze partnerschappen spelen een belangrijke rol bij wereldwijde leveringen van IMC-producten.

VOORTDUREND LEREN EN SAMENWERKEN

Bij IMC waarderen we ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden. Daarom nemen onze werknemers regelmatig deel aan educatieve trainingen om relevante kennis te vergaren en zich altijd bewust te zijn van o.a. nieuwe markttrends, technische specificaties, veiligheidsvoorschriften. Bovendien hechten wij niet alleen waarde aan het leren, maar delen we ook de verkregen kennis en ervaringen met elkaar. Met als resultaat dat IMC-personeel een duidelijke visie heeft over de missie van het bedrijf, wat helpt om competenter en professioneler te zijn binnen onze onderneming.

GEPERSONALISEERDE SERVICE VAN A TOT Z

Bij IMC zijn we er trots op dat onze klanten steeds naar ons terugkomen en graag een samenwerking willen voor de lange termijn. Voor ieder aanvraag zoeken wij de optimale prijs- en beschikbaarheid. Daarnaast zorgen wij voor transportondersteuning over de hele wereld vanuit ons distributiecentrum, gevestigd in Nederland.

Het zijn onze kernwaarden om hoogwaardige producten in combinatie met eersteklas persoonlijke service te leveren, zodat onze klanten zich altijd welkom voelen en weten dat ze op ons kunnen vertrouwen.